Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/frederikshavnrideklub.dk/public_html/includes/menu.inc).

Information om DM 2018

Information til rytterne

Velkommen til endnu et DM for ponyhold i Frederikshavn Rideklub. Vi ser frem til nogle dejlige dage med god ridning, god stemning og masser af sjov.

Tusind tak til alle de sponsorer, der har støttet os og medvirket til, at der er så mange flotte præmier til rytterne.

Stævneledelse

Niels Meincke

Janne Jensen

Jan Søgaard

 

Dommere

Anja H. Larsen

Lone Dyg Larsen

Charlotte Olsen

Charlotte Friberg

Helle Munk Hansen

Kathrine Lynge Iversen

Jan Olsen

Betina Nielsen

Ellen Ø. Nielsen

Bente Thaagaard

Britta Egholm

Stinna Foldberg Nielsen

 

Kontaktperson

Lone Lindgren tlf. 20934106

 

Stævnetelefon 20934106

 

Åbningstider i sekretariatet

Torsdag  16-21

Fredag    08 – slut

Lørdag    07- slut

Søndag  06.30 – slut

 

Stævnedyrlæge: Henvendelse i sekretariatet 

Stævnesmed: Henvendelse i sekretariatet

 

Starttider

Starttider kan ses på Live.rideforbund.dk

 

Starttider til fredag forventes klar senest 2 timer efter lodtrækningen. Starttider til søndagens klasser vil komme så hurtigt som muligt efter afslutningen af lørdagens klasser, men vi kan først begynde at arbejde med dem efter lørdagens klasser er afsluttet. Derfor bedes I have lidt tålmodighed.

 

Framelding

Senest kl. 15.00 dagen før klassens start.

 

Ekvipager, der ikke kommer i DM Finalen, skal umiddelbart efter kvalifikationen og senest kl. 17 meddele sekretariatet, såfremt de IKKEønsker at ride en klasse søndag. Dette bedes venligst overholdt af hensyn til tidsplanen søndag.

 

Opstaldning

Heste modtages torsdag fra kl. 16.00.

 

Ønskes der morgenfodring, bedes du henvende dig i sekretariatet. Ekstra spåner kan købes ved henvendelse i sekretariatet.

 

Vi kan i langt de fleste tilfælde opfylde rytternes ønske om fast boks i år, men ikke ønsker om at stå i den ene eller anden stald eller ridehal. Opstaldningen er helt tilfældig fordelt.  Vi har i videst muligt omfang forsøgt at få holdene til at stå sammen.

 

Opstaldningsliste vil blive lagt på nettet senest onsdag den 12-09-2018.

 

De ryttere, der skal starte DM klassen og ikke har bestilt boks, er blevet tildelt en boks, da ponyerne skal stå opstaldet på pladsen jfr. Reglementet.

 

De ryttere, der selv tømmer deres boks, kan ved henvendelse til den staldansvarlige få 200 kr retur. De faste bokse skal ikke tømmes helt, der skal blot tages klatter og vådt ud.

Baner

 

Se live for information om, hvornår der kan trænes på banerne.

 

Fredag og lørdag rides der på 2 baner, søndag rides der på 3 baner.

 

Banen ved siden af opvisningsbanerne er en 15 minutters bane, hvor ekvipagen må opvarme de sidste 15 minutter inden start.

 

Præmieoverrækkelse

 

Præmieoverrækkelserne i søndagens almindelige klasser bliver afholdt umiddelbart efter klassens afslutning. Præmieoverrækkelsen for DM holdklassen forventes at kunne afholdes omkring kl 16.30.   Denne præmieoverrækkelse foregår til hest og såfremt der ændres på tidspunktet, vil det blive annonceret søndag morgen.

 

Rytterne møder til hest på opvarmningsbanen ca. 20 minutter før præmieoverrækkelsen.  

Alle de hold der går i finalen, skal til præmieoverrækkelse.

Lodtrækning

Til DM klassen afholdes torsdag kl. 19.00 i teltet.

Parkering

Parkering af såvel Trailere som personbiler sker på marken bagved Frederikshavn Rideklub. Parkering på springbanen er reserveret udstillere og officials.

Pas

Alle bedes aflevere pas og klubmedlemsskabsbevis i sekretariatet. Passene/medlemsskabsbevis afleveres og afhentes holdvis.

EL

Elkort afhentes i sekretariatet ved ankomst

Musik

Musik til lørdagens arrangement ”Stemning til hest” SKAL afleveres ved lodtrækningen torsdag eller i sekretariatet senest fredag kl. 12.00.

 

Speakersedler

Skal afleveres dagen inden klassen, hvis de skal læses op.

 

Læsning søndag

Søndag indtil kl 15 vil der ikke være mulighed for at læsse på parkeringspladsen foran ridehallerne, idet der rides på banerne lige ovenfor. Området vil være afspærret. Der kan læsses på området bag den lille ridehal og skabe mv. bedes ligeledes kørt bagvejen ud af hensyn til de ryttere, der rider.  

 

Til dem der har bestilt hø vil der være hø ved boksen ved ankomst. Til de øvrige dage vil det være muligt at få udleveret hø i tidsrummet 07:00 – 09:00 og igen 18.00-21:00

 

Camping

For opsætning af campingvogn inden torsdag d. 13-09-2018 venligst kontakt Jesper på tlf. 61427743