Golfmatch den 16 september 2017.

Vi har den fornøjelse at invitere til en lille, uformel golfmatch  på Frederikshavn Golfklubs bane.

Som det ser ud med tilmeldinger nu, bliver vi kun 2 bolde, men der kan jo komme flere endnu.

Starttiderne vil være som følger:

8.00               Lars Thode
                      Søren Mortensen
                      Susanne Andersen
                      Magnus Henryson

8.07               Karin Petersen
                      Victor Hermansen
                      Jens Peter Henriksen

Da banen må forventes at være noget våd, har Frederikshavn golfklub besluttet, at spillerne ikke skal betale green-fee. Tak for det til Golfklubben. Der spilles 18 hullers stableford i en række, og der må droppes ud af vand på banen og vand i bunkers. PAS GODT PÅ BANEN, hellere et drop for meget end for lidt. Matchen er kun for sjov og for at have en god dag. Der er præmier til de 2 individuelt bedste på dagen. Præmieoverrækkelse i teltet om aftenen.

Hvis nogen vil slå bolde ud, vil Lars Thode være på driving range fra kl 7.30

Da de fleste nok er i rideklubben fredag klokken 18.30, når dagens sidste klasse er slut, vil jeg foreslå, at i lige kommer ned til sekretariatet 18.30, så kan I hilse på hinanden og lægge taktik til morgendagens spil.

Janne