Peter Koefoed-Holm - ny berider og daglig leder på FRK

Kære medlemmer

Så er det en realitet! Kontrakten er underskrevet og Peter Koefoed-Holm starter som berider og daglig leder i Frederikshavn Rideklub pr. 1. maj 2017.

Peter Koefoed-Holm er exam. berider med international erfaring som rytter og træner. Peter har stået i lære hos Jan Søgaard og Hasse Hoffmann, har startet stævner på S-plan i dressur såvel som springning og har stor erfaring som underviser - både i dressur og spring.

Der bliver udsendt pressemeddelelse snarest.

Vi ser frem til at byde Peter velkommen i klubben, og håber alle tager godt imod ham.