DM ponydressur for hold 2015

Kontaktperson - Janne Jensen tlf 30 17 28 00 mail: jj@jasopels.dk  - al telefonisk henvendelse vedr. stævnet kun i tidsrummet 16.00 - 20.00.

Tilmelding via

Husk at anmelde for den rigtige klub.

I indskuddet til DM hold indgår en gratis klasse søndag, såfremt man ikke kvalificerer sig til finalen.

Ved tilmelding tilmeldes holdet i klasse 5. De enkelte ryttere tilmelder sig klasse 6-9, samt en gratis klasse søndag. Herudover melder den enkelte rytter evt. klasse fredag, samt boks.

Såfremt man ikke ønsker at ride klassen søndag, skal man framelde sig senest lørdag kl. 17.00.

For ekvipager, der ikke har startet DM hold er indskuddet for klasse 10 og 11 200 kr. og for klasse 12,13,14 300 kr.. Der overføres til 4780 - 1641773774.

Campingpladser tildeles efter først til mølle på pladsen. Man kan derfor ikke regne med at ligge ved siden af hinanden hvis ikke man kommer samtidigt. CAMPING SKAL BESTILLES VED ANMELDELSE. Campingkort skal afhentes i sekretariatet ved ankomst og placeres synligt i campingvognen!

Sidste framelding er mandag den 07-09-2015, hvorefter der ikke vil ske tilbagebetaling af indskud eller opstaldning. Øverig framelding iht. reglementes bestemmelser.

Der henvises iøvrigt til klubbens hjemmeside www.frederikshavnrideklub.dk, der opdateres løbende, med diverse information.

Startlister mm. vil kunne ses på http://live.rideforbund.dk/ ca. 7 dage før stævnet.

Igen i år (for 6. gang) dyster vi også om "Stemning til hest - hvem er bedst?"

En noget svær konkurrence at være dommer i, for her slippes alle kreative evner løs og stemningen ved fællesspisningen lørdag får næsten teltdugen til at lette. Ved DM 2014 var vi næsten 400 deltagere til en sjov og hyggelig aften, hvor selv dommerne var med i konkurrencen. - læs mere om årets konkurrence her: