Landsstævne 7-9. august 2015

Rytterinformation

Velkommen til kombineret B og C stævne i dressur i Frederikshavn Rideklub. Vi håber vi får et godt stævne i en god sportslig ånd. Tak til vores sponsorer for opbakning til stævnet.

Stævnet afvikles på vores nye baner med fiberbund. Der opvarmes på sandbane og de sidste 15 minutter inden start, må der opvarmes på opvarmningsbanen med fiberbund ved siden af opvisningsbanerne.

Banerne er åbne for ridning torsdag fra 18.00 til 20.00 og fredag 8.00 – 12.00.

Alle opstaldede heste skal stå i den store stald i siden af den store ridehal. Stalden åbner torsdag kl. 16.00. Der kan lejes timebokse til 75,- pr time ved henvendelse i sekretariatet.

Sidste frameldingsfrist er mandag den 3.8.2015. Herefter tilbagebetales der ikke indskud eller boks.

Ryttere, der skal starte klasse 6 og 7 til C-stævnet skal aflevere hestepas i sekretariatet inden start.

Stævnedyrlæge: henvendelse i sekretariatet

Stævnesmed: henvendelse i sekretariatet.

TD: Betiina Pedersen/ Alice Loft

Stævnejury nedsættes under stævnet

Cafeteriet har åbent fredag fra kl 12.00, lørdag fra kl. 7.00 og søndag fra kl. 7.30. Der kan bestilles aftensmad (hakkebøf med bearnaisesauce til 50 kr) til torsdag aften mellem 18.00 og 20.00 ved at sende en mail til frk@kabelmail.dk senest onsdag aften. Ønsker I aftensmad lørdag aften, skal dette bestilles i cafeteriet senest lørdag kl. 15.00.

Henvendelse før og under stævnet til Janne Jensen på 30 17 28 00.

Frederikshavn Rideklub