Distriktsmestre - for femte gang! Stort TILLYKKE

Man fristes næsten til at sige traditionen tro, men sådant er det selvfølgelig ikke, men vores dygtige ponyryttere vandt for femte år i træk, distriktsmesterskabet i ponydressur for hold. Konkurrencen blev afviklet hos Brønderslev Rideklub søndag den 23. september 2012 og der var spænding lige til det sidste. Konkurrencen var hård blandt de 11 deltagende hold, Frederikshavn Rideklubs vindende hold bestod af:

 

Vores berider Dennis Fisker udtaler: 

Jeg er bare så stolt af de dygtige ryttere med nerver af stål, og ikke nok med at vi vinder, men vores andet hold sluttede på en flot 6. plads. Ridning er en individuel sport, så når der dystes i konkurrencer for hold, er det altid noget specielt og konkurrencen kan godt være lidt uforudsigelig. Endnu engang gik det heldigvis godt og vi vandt. Efter præmieoverrækkelsen fulgte den obligatoriske ”rulning”. Indrømmet så er det noget jeg blev fortalt, for jeg nåede lige at opfatte, at pigerne mente at denne gang var det trænerens tur, til at blive ”rullet”, så jeg måtte skynde mig hjem. 

Godt at Dennis skynder sig hjem, for vi har travlt. Om fem uger er vi værter for årets andet Landsstævne, denne gang for hestedressur, med 3. afdeling af Ecco-cup for Junior- og Youngrider. Vi glæder os helt vildt. Det er første gang at klubben prøver kræfter med et landsstævne for heste. Men i takt med at klubben udvikler sig og rytterne bliver ældre, ønsker vi selvfølgelig at følge med, så vi også støtter op om de unge hesteryttere. Nu har vi erfaringen, fra de fem ponylandsstævnerne vi har afholdt og vil gerne bygge videre. Vi har nogle rigtig stærke kræfter i klubben, når vi sætter os noget i hovedet, så vil vi, ja vi vil være de bedste. Vores mål er at holde nogle gode veltilrettelagt stævner med sjæl og varme. Så om fem uger kan vi fortælle om de lykkedes.  

Hvis nogen har lyst til at kigge forbi Donbækvej 21, i weekenden 2-4 november, skal de være hjertelig velkommen. Der er fri entre og vi lover flot dressur.