Kæmpe stort tillykke

FRK fik ved weekendens stævne i Brønderslev en Distriktsmester i dressur, da Julie Hørby Jørgensen og hendes dejlige hest Møllegårds Ronaldo sejrede i mesterskabet for juniorer. Julie og Ronaldo var suveræne vindere af mesterskabet, idet ekvipagen vandt begge afdelinger, lørdag i LA2 med 67,126% og søndag 68.506% i LA3.

I mesterskabet for kat. II ponyer var der også placeringer til rideklubbens lige så dygtige ponyryttere. Sofie Horsager og ponyen Fifi Venture indtog en solid 2. plads ved lørdag at ride 68.276% i LA1 og søndag 66.458 i LA2. 3. pladsen gik også til en af rideklubbens dygtige ekvipager Anne-Louise Hjortholm og hendes pony Heart of Stone, som opnåede 66.897% lørdag og 64.375 % søndag.

I mesterskabet for kat. I ponyer var der spænding lige til allersidste rytter. Spændingen fortsatte selv efter der havde været præmieoverrækkelse. Klubbens ekvipage Mille Hammerfeldt og ponyen Masterwood Donaldson red lørdag 67,0% i LA3 og i anden afdeling søndag viste en kontrol regning af Milles ridt, at hun var vinder af søndagens afdeling i LA4 med 69,479%. Så efter først at have modtaget præmie som vinder af 3. pladsen, blev Mille udråbt som vinder af 2. pladsen, sølle 5 point efter vinderen svarende til 0,6%.

Dennis havde en meget travl dag "Jeg er rigtig godt tilfreds med alle jer ryttere. Et mesterskab er altid forbundet med en vis portion nerver, hvilke jeg godt kunne mærke på nogle af jer. Selv om man ikke lige vinder mesterskabet, giver det god erfaring, som man kan bygge videre på, næste gang man står i en finale. Det bliver der brug for, for om to uger skal vi til Brønderslev igen, for at dyste om Distriktsmesterskabet for hold. Jeg sætter holdene så hurtigt som mulig, men jeg bliver nødt til, at have et lidt bedre overblik over hvem der er til rådighed.