Overnatning DM

Der er rige overnatningsmuligheder i og omkring Frederikshavn. Støt gerne vore sponsorer de støtter os.

Det er også muligt at overnatte på "stævnepladsen" - bestilling sker via DRF GO.

Det er nemt at booke din leje af campingvogn - giv Olav et kald på 2272 1081

Værelser på Hotel Lisboa

Hotellets 32 dobbeltværelser er udstyret med bad, toilet, telefon, radio og 20" farve-TV med satellitkanaler.

Hotel Lisboa
Søndergade 248
9900 Frederikshavn

Telefon: +45 98422133
Fax: +45 98438011

Email: info@lisboa.dk

Der gives 15% på listeprisen ved overnatning i hytter eller egen campingvogn. Ved bestilling skal der oplyses at det er i forbindelse med ridestævne.

Svalereden Camping &Hytteby

Tlf: + 45 98 46 19 37

Web: www.svaleredencamping.dk

Email: info@svaleredencamping.dk

Enkeltværelse pr. nat pr. værelse DKK 825,-

Dobbeltværelse pr. nat pr.. værelse DKK 1025,-

Familieværelses pr. nat pr. værelse DKK 1325,-

-incl. stor ta' selv morgenbuffet, og fri entre til det caribiske badeland.

Dette er SPECIALPRISER, som udelukkende tilbydes DIG ved DM hos Frederikshavn Rideklub. Derfor er det ikke muligt at ringe til scandic-booking og booke dem. I stedet skal der ringes til Lonnie Pape på tlf 96 202829 - eller Lotte Andersen på 96 202832, alternativ maile Lonnie.pape@scandichotels.com så sørger de for at i  får jeres specialpriser.

Værelserne skal være booket senest den 31. August, for at vi kan tilbyde disse priser.

Danhostel Frederikshavn City – bare hyggeligt

Nordjyllands nye Danhostel tilbyder god og billig, 4-stjernet overnatning, hel centralt i Frederikshavn. – Kun få minutter fra færger, banegård, gågader, butikker og restauranter. 28 nyrenoverede værelser, alle med eget bad og toilet og en dejlig udsigt til det hyggelige Vægtertorv.

Som DM deltager booker du lige her