FRK vinder af DRF-cup kvalifikation

FRK's  to hold strøg helt til tops ved et kvalifikationsstævne i Hjørring til Dansk Rideforbunds Dressur Cup.

Der var tilmeldt 13 hold til stævnet, hvilket gjorde, at Hjørring Rideklub var nødt til at afvikle konkurrencen over to dage, således at to ekvipager red lørdag og to søndag. Der var lodtrækning til startrækkefølgen fredag med det udfald, at vi skulle først på banen med ekvipagen Karen Margrethe Olesen/Rozano Soneca, der lagde flot ud med et ridt, som blev bedømt til 69,31 % - et ridt, som kun blev tangeret af holdkammeraten Celine Boddum Clausen/Alena. Det vindende hold bestod yderligere af Michelle Grubert/Treldegårds Sion og Janni B Pedersen/Skikkilds Welthene.

At Frederikshavn Rideklub også indtog andenpladsen, sørgede Camilla Faldt/Bally Chance, Julie H Jørgensen/Møllegårds Ronaldo, Lone H Pedersen/Comtesse F og Lisa S Andreasen/Dellation for.

De to hold bød virkelig hinanden på hård konkurrence, og intet var afgjort før sidste ridt.